יום חמישי, 18 באוקטובר 2018

חומץ תפוחים יתרונות, חומץ תפוחים אורגני בד"ץ, חומץ תפוחים אורגני vinegar tvuot

 עשיתם פעם חיפוש גוגל בנושא "חומץ תפוחים"?
בוודאי נתקלתם בדיאטות שונות , ניקוי רעלים ועוד שחומץ תפוחים מוזכר בהן.
מה הופתענו לראות ולקרוא כי לחומץ תפוחים יתרונות בריאותיים רבים וסיוע במגוון בעיות!
רק שימו לב-חשוב שהחומץ יהיה אורגני
"תבואות" השיקה -חומץ תפוחים אורגני !
 חברת "תבואות", המתמחה במוצרי מזון אורגניים וטבעיים, משיקה חומץ תפוחים אורגני כשר בהשגחת בד"צ בית יוסף!



החומץ, מיובא מספרד, מיוצר בתהליך תסיסה טבעי של תפוחים אורגניים טריים, שלא הונדסו גנטית ומבלי שנעשה שימוש בחומרי הדברה. החומץ, בעל דרגת חומציות 5%, ניחן בטעם פירותי-חמוץ. מאחר שהוא אינו מסונן, הוא מכיל רכיבי פרי טבעיים.
הוא מתאים לתיבול סלטים, להכנת רטבים ביתיים, מרינדות לעוף, בשר ודגים, ירקות מוחמצים ועוד. מרכיביו האיכותיים תורמים לטעם מיוחד, ולפי הרפואה הטבעית גם לבריאות ולאנרגיה טובה.
 מחיר: 23.90 ש"ח לבקבוק של 1 ליטר.
 מומלץ לשמור במקום קריר ומוצל ולנער לפני השימוש.
 להשיג ברשתות השיווק, בתי הטבע ובחנויות מובחרות ברחבי הארץ.
לפרטים:
www.tvuot.co.il

 ולא נשאיר אתכן בלי הצעה למתכון-
 
 

סלט ירוקים עם מלפפון, עגבניות שרי ופלפלון מתוק, בתיבול ויניגרט מחומץ תפוחי עץ

 חומרים לסלט:
 1 חסה עגולה או ערבית, עלי תרד בייבי (או שילוב ירוקים אחר שאהוב עליכם)
1 מלפפון , עם הקליפה, פרוס דק דק
חופן עגבניות שרי, אדומות וצהובות (אם הן קטנות, להשאיר שלמות. אם הן גדולות – לחצות)
 ו פלפלון , פרוס דק
1/2 גזר, חתוך לרצועות דקות (ג'וליאנים)

חומרים לרוטב ויניגרט:

1 כוס שמן זית איכותי (עד 0.5 אחוז חמיצות)
1/4-1/3 כוס חומץ תפוחי עץ (תלוי בגודל הסלט)
 1/5-1/4 כוס מייפל או דבש (תלוי בגודל הסלט)
 1-2 שיני שום כתושות
 מעט פלפל לבן וקורט מלח
· אפשר להוסיף רבע בצל סגול או לבן, פרוס דקיק, וחופן צנוברים קלויים
הכנה: 
לערבב חומץ, מייפל, ושום. להוסיף שמן זית ולערבב היטב בצנצנת סגורה, עד שמתקבל תחליב רוטב חלק ואחיד. לטעום ולתקן תיבול.
הרכבה:

להניח את הירקות בכלי הגשה מתאים ולערבב. לצקת את הרוטב מעל ולהגיש. מי שבוחר להוסיף צנוברים: לפזר אחרי שהסלט עורבב.

· הערה: מומלץ להוסיף לסלט חצי עד שני שליש מכמות הרוטב ולערבב, ובהתאם לצורך ולגודל הסלט – להוסיף עוד. אם נשאר רוטב, אפשר לאחסן כמה ימים בצנצנת סגורה במקרר, ולתבל עמו כל סלט ירקות אחר.

 בתאבון! ספרו לנו איך יצא!

 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה