היי לכן נשים ובנות יקרות!
שמחה לשתף אתכן במוצר שקיבלתי להתנסות ואהבתי מאוד.
את ביסקויטי לוטוס הארוזים אחד אחד וטעימים במיוחד אין כמעט מי שלא מכיר.
אבל את הממרח לוטוס המקסים הזה , בגלל חזותו החיצונית היה נראה לי תמיד "מוקצה" וללא הכשר.
לכן נדהמתי לראות שמדובר במוצר בכשרות מצוינת של חת"ם סופר שמהיום יהיה בן בית קבוע במטבחי.
מה ניתן לעשות עם ממרח לוטוס?
למרוח על פנקייק או מילוי בלינצ'ס, עוגת לוטוס המפורסמת- עוגת גבינה ששכבה העליונה היא ממרח לוטוס.
היתרון של הממרח לוטוס הוא שממיסים אותו בקלות במיקרוגל ואז שופכים על העוגה, ומה שנשאר נקרש שוב ואפשר לשימוש חוזר.
והנה המתכון שניסתי אני , יצא מוצלח וטעים במיוחד!
במתכון זה השתמשתי בממרח לוטוס קראנץ' קראנצ'י במיוחד. אבל ניתן להשתמש גם בממרח לוטוס הרגיל.
החומרים:
ביסקויטים,
ממרח לוטוס,
חלב
שמנת להקצפה חלבי או פרווה
ו..זהו!
בכוסות מפוררים ביסקויטים, מרטיבים במעט חלב,
מקציפים שמנת אחת ומזלפים בכוסות,
עוד שכבה פירורי בסיקויטים, ומגיעים ללוטוס,
ממיסים במיקרוגל 30 שניות ופחות מהממרח.
מקציפים שמנת מתוקה, לקראת סוף ההקצפה מוסיפים את הממרח לוטוס קראנץ' שהומס (לתת לו לפני כן מעט להתקרר), והנה קיבלנו מוס לוטוס,
מזלפים כשכבה הבאה בכוס,
מקשטים,
ומוכן!
מכיוון שהכנתי בספונטניות ,השתמשתי בכוסות חד פעמי, באירוח הבא אצלי בבית אקנה כוסות חד פעמי יפות על רגל, למראה יוקרתי ומיוחד.
בברכת שבת שלום!
לאישה הדתית והחרדית!
שמחה לשתף אתכן במוצר שקיבלתי להתנסות ואהבתי מאוד.
את ביסקויטי לוטוס הארוזים אחד אחד וטעימים במיוחד אין כמעט מי שלא מכיר.
אבל את הממרח לוטוס המקסים הזה , בגלל חזותו החיצונית היה נראה לי תמיד "מוקצה" וללא הכשר.
לכן נדהמתי לראות שמדובר במוצר בכשרות מצוינת של חת"ם סופר שמהיום יהיה בן בית קבוע במטבחי.
מה ניתן לעשות עם ממרח לוטוס?
למרוח על פנקייק או מילוי בלינצ'ס, עוגת לוטוס המפורסמת- עוגת גבינה ששכבה העליונה היא ממרח לוטוס.
היתרון של הממרח לוטוס הוא שממיסים אותו בקלות במיקרוגל ואז שופכים על העוגה, ומה שנשאר נקרש שוב ואפשר לשימוש חוזר.
והנה המתכון שניסתי אני , יצא מוצלח וטעים במיוחד!
במתכון זה השתמשתי בממרח לוטוס קראנץ' קראנצ'י במיוחד. אבל ניתן להשתמש גם בממרח לוטוס הרגיל.
החומרים:
ביסקויטים,
ממרח לוטוס,
חלב
שמנת להקצפה חלבי או פרווה
ו..זהו!
בכוסות מפוררים ביסקויטים, מרטיבים במעט חלב,
מקציפים שמנת אחת ומזלפים בכוסות,
עוד שכבה פירורי בסיקויטים, ומגיעים ללוטוס,
ממיסים במיקרוגל 30 שניות ופחות מהממרח.
מקציפים שמנת מתוקה, לקראת סוף ההקצפה מוסיפים את הממרח לוטוס קראנץ' שהומס (לתת לו לפני כן מעט להתקרר), והנה קיבלנו מוס לוטוס,
מזלפים כשכבה הבאה בכוס,
מקשטים,
ומוכן!
מכיוון שהכנתי בספונטניות ,השתמשתי בכוסות חד פעמי, באירוח הבא אצלי בבית אקנה כוסות חד פעמי יפות על רגל, למראה יוקרתי ומיוחד.
בברכת שבת שלום!
לאישה הדתית והחרדית!
איזו כשרות הלוטוס פרוה בבקשה?
השבמחקלמה כלים חד פעמיים? למה לא בכוס או קערית זכוכית?
השבמחק