יום ראשון, 3 ביולי 2016

אם אין קמח נאכל...רביולי!רביולי "חמים וטעים" גם בגרסה פרווה!

קיץ, חם, קשה לעמוד הרבה במטבח בבישולים.
מה יותר טוב מארוחה קלילה ומהירת הכנה?
בסופרים הגדולים קיימים במקפיאים שקיות רביולי מוכנות, במקרה הזה התנסתי ב"חמים וטעים, שכשרותם בד"ץ, במילוי גבינה -חלבי. ויש אפילו במילוי פטריות או בטטה- פרווה!
כן כן ,גם לטבעונים, גם לרגישים לחלב וגם לבשריים מותר להתפנק ברביולי פרווה!
מגיע במארזים גדולים של 800 גרם כך שמתאים למשפחה גדולה.
פשוט לשפוך בסיר ולבשל 8 דקות.
רק מה, אל תעשו את השטות שלי, שמתי בסיר קטן מדי והרביולי נדבקו זה לזה, פסטה ורביולי זקוקים להרבה מים,לכן אם אתם רוצים להכין כמות גדולה/כל השקית בבת אחת השתמשו בסיר גדול .
בגרסה הפרווה טיגנתי במחבת נפרדת בצל ופטריות -יצא מעולה.
ובגרסה החלבית-המתכון לרוטב המנצח- שמנת לבישול, שן שום, פטריות , כפית א מרק בטעם פטריות מלח ופלפל לבן.
בתיאבון! ושיהיה...חמים וטעים!



#הלידרים  #חמים_וטעים


 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה