קיץ, חם, קשה לעמוד הרבה במטבח בבישולים.
מה יותר טוב מארוחה קלילה ומהירת הכנה?
בסופרים הגדולים קיימים במקפיאים שקיות רביולי מוכנות, במקרה הזה התנסתי ב"חמים וטעים, שכשרותם בד"ץ, במילוי גבינה -חלבי. ויש אפילו במילוי פטריות או בטטה- פרווה!
כן כן ,גם לטבעונים, גם לרגישים לחלב וגם לבשריים מותר להתפנק ברביולי פרווה!
מגיע במארזים גדולים של 800 גרם כך שמתאים למשפחה גדולה.
פשוט לשפוך בסיר ולבשל 8 דקות.
רק מה, אל תעשו את השטות שלי, שמתי בסיר קטן מדי והרביולי נדבקו זה לזה, פסטה ורביולי זקוקים להרבה מים,לכן אם אתם רוצים להכין כמות גדולה/כל השקית בבת אחת השתמשו בסיר גדול .
בגרסה הפרווה טיגנתי במחבת נפרדת בצל ופטריות -יצא מעולה.
ובגרסה החלבית-המתכון לרוטב המנצח- שמנת לבישול, שן שום, פטריות , כפית א מרק בטעם פטריות מלח ופלפל לבן.
בתיאבון! ושיהיה...חמים וטעים!
#הלידרים #חמים_וטעים
מה יותר טוב מארוחה קלילה ומהירת הכנה?
בסופרים הגדולים קיימים במקפיאים שקיות רביולי מוכנות, במקרה הזה התנסתי ב"חמים וטעים, שכשרותם בד"ץ, במילוי גבינה -חלבי. ויש אפילו במילוי פטריות או בטטה- פרווה!
כן כן ,גם לטבעונים, גם לרגישים לחלב וגם לבשריים מותר להתפנק ברביולי פרווה!
מגיע במארזים גדולים של 800 גרם כך שמתאים למשפחה גדולה.
פשוט לשפוך בסיר ולבשל 8 דקות.
רק מה, אל תעשו את השטות שלי, שמתי בסיר קטן מדי והרביולי נדבקו זה לזה, פסטה ורביולי זקוקים להרבה מים,לכן אם אתם רוצים להכין כמות גדולה/כל השקית בבת אחת השתמשו בסיר גדול .
בגרסה הפרווה טיגנתי במחבת נפרדת בצל ופטריות -יצא מעולה.
ובגרסה החלבית-המתכון לרוטב המנצח- שמנת לבישול, שן שום, פטריות , כפית א מרק בטעם פטריות מלח ופלפל לבן.
בתיאבון! ושיהיה...חמים וטעים!
#הלידרים #חמים_וטעים
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה