"נפטון" מציגה
תערובת תיבול "חוויאג' למרק" טעימה - עם מתכון משובח להכנת מרק בשר
תימני אסלי
התערובת מתאימה גם לתיבול אורז, תפוחי אדמה,
עוף, קציצות ועוד
חוויאג'
למרק הוא תערובת תיבול תימנית מסורתית, המכילה חלק או את כל התבלינים הבאים,
ביחסים שונים, כנהוג בכל אזור במדינה: כוסברה מיובשת, כורכום, הל, כמון, פלפל שחור
וחילבה.
להשיג ברשתות השיווק ובחנויות מובחרות.
מרק בשר תימני אסלי, בתיבול חוויאג' למרק של "נפטון"
1-1.5
ק"ג כתף בקר, חתוך לקוביות
2.5
ליטר מים
צרור
פטרוזיליה
צרור
כוסברה
2
בצלים בינוניים, חתוכים לקוביות בינוניות
6
שיני שום גדולות, פרוסות
3
עגבניות בשלות – מגורדות
6
תפו"א קלופים, חתוכים לקוביות גדולות
4
גזרים, חתוכים לקוביות בינוניות
2
כפות חוויאג' מרק של נפטון
1 כף
פפריקה מתוקה של נפטון
1/4
כפית פפריקה חריפה של נפטון
1/4
כפית פלפל שחור של נפטון
1
כפית מלח
4
כפות שמן זית
2 כפות
שמן צמחי
חתיכת דלעת
עצמות בקר
קישוא, חתוך לקוביות בינוניות
אופן
ההכנה:
·
שמים את השמנים בסיר
גדול ומזהיבים את הבצל. מוציאים לצלחת.
·
באותו סיר צורבים את
קוביות הבשר מכל הצדדים, בכמה סבבים.
·
מחזירים לסיר – שבו כל
הבשר הצרוב - את הבצל, ומוסיפים מים כדי כיסוי. מביאים לרתיחה ומקפים את הקצף
שנוצר מעל. מוסיפים את התבלינים, מכסים וממשיכים לבשל, תוך בעבוע עדין, כשעה.
·
מוסיפים את הירקות למרק.
על נוזלי המרק רק לכסות את התכולה, ולכן רק אם יש צורך – להוסיף עוד מים רותחים.
·
לכסות כמעט לגמרי ולבשל
עוד כשעה וחצי, עד שהבשר מאוד רך. אחרי כ-3/4 שעה לטעום ולתקן תיבול.
* הגשה:
o
צלחת עם לחוח, סלוף,
חלה או לחם
o
קערית חילבה, או קערית
עם עגבניות מרוסקות וסחוג - ירוק או אדום - של נפטון
o
צלחת עם גרגיר הנחלים,
עלי חסה רעננים, בצל ירוק, שמיניות בצל, צנוניות וסלרי
"נפטון"
מתמחה בפיתוח, ייצור ושיווק תבלינים, ממרחים, רטבים, תערובות תיבול מיוחדות,
מטחנות וציפויים לשניצל, המכילים תבלינים איכותיים, ללא תוספות של חומרים משמרים,
מונוסודיום גלוטמט וחומרים מלאכותיים. הדור הרביעי למייסד החברה, שעלה מהודו
ב-1980, פועל בשוק המקצועי והקמעונאי ומספק מוצרים לחברות מזון ותבלינים,
קייטרינג, מסעדות, בתי קפה, רשתות מובילות ועוד.
ב-2019 החברה עברה
מיתוג מחדש, והלוגו והמכסים בצבע כחול רויאל.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה