יום ראשון, 19 באוגוסט 2018

חדש- שמן אגוזים של GREENY בכשרות בד"ץ !

 
 שמן אגוזים רק בפסח?
לא ולא!
לשמן אגוזי מלך איכויות בריאותיות רבות: השמן עשיר באומגה 3 – חומצות שומן חיוניות התורמות להורדת רמות הכולסטרול הרע בדם (LDL). מסייע בשיפור פעילות הלב וכלי הדם, לתפקוד תקין של תאי המוח ושיפור הזיכרון, ולחיזוק המערכת החיסונית. השמן גם עשיר בוויטמין E – נוגד חמצון רב עוצמה ובמינרלים חשובים בהם אבץ, מגנזיום ואשלגן. 

מותג מזון הבריאות האורגני GREENY השיק מוצר חדש: שמן אגוזי מלך, המופק בכבישה קרה, בעל טעם וארומה עשירים. השמן, מתוצרת חברת "אלפא ג'י אייץ'" האוסטרית, מופק מאגוזי מלך מובחרים בתהליך של כבישה קרה, השומרת על ערכיו הבריאותיים של השמן.
שמן אגוזים GREENY
 
מה השימושים לשמן אגוזים?

לשמן טעם עשיר כך שהוא מתאים לתיבול ולהוספה לסלטים וירקות טריים, על מאפים ,תבשילים מוכנים ועוד. מאחר וטעמו מרוכז, מספיק לשים ממנו כמה טיפות לשדרוג כל מאכל או סלט. מומלץ לאחסן שמן אגוזים במקרר או במקום חשוך וקריר, מתחת ל- 20 מעלות.


  והשמן אגוזים של גריני -כשר בכשרות מעולה של בד"צ בית יוסף.


  מחיר: 55 ₪ לבקבוק של 250 מ"ל. מחיר השקה במבצע עד סוף אוקטובר: 1+1 חינם שווה לנצל ולקנות!
  להשיג ברשת לגעת באוכל ובחנויות טבע מובחרות.    

פרטים נוספים יתרונות ומתכונים באתר  www.greenyisrael.com

 ומתכון -
 סלמון עם שום ושמן אגוזי מלך

 מצרכים:
2 נתחים של פילה סלמון טרי, עם העור
 2-3 כפות שמן אגוזי מלך בכבישה קרה
 2-3 שיני שום, חצויות
 מלח גס ופלפל שחור גרוס
 1-2 כפיות שמן זית עדין (0.5% חומציות)

אופן ההכנה:
לעסות את נתחי הסלמון בשמן אגוזי מלך ולהניח בצד ל-10 דקות.
לחמם במחבת נון-סטיק את שמן הזית, להוסיף את השום, מלח ופלפל (לפי הטעם) ולערבב. להוסיף את הדג – צד העור על המחבת, ולחמם כמה דקות. להפוך לצד השני (הדג אמור להתרומם בקלות מהמחבת. אם קצת נדבק, לחכות עוד כמה שניות), וזהו. בתיאבון
· הצעת הגשה: להגיש עם אגוזי מלך קלויים או מוקפצים במחבת.

בתאבון!


#שמן אגוזים GREENY

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה