יום ראשון, 5 במרץ 2017

משנכנס אדר מרבים בשמחה! ממלכת החלבה+מתכון לאוזני המן!


משנכנס אדר מרבים בשמחה!

ולכבוד חודש אדר ופורים "הטחנות הגדולות" משיקים לכבוד חג פורים אריזה חגיגית ומיוחדת לקמח חיטה לבן בהיר בעיצוב מיוחד בסגנון רטרו!

כמו כן, לכבוד החג, תשווק "הטחנות הגדולות של א"י" מהדורה מוגבלת של קופסת פח מהודרת בעיצוב חגיגי תואם לאריזת הקמח, לאחסון נוח ופרקטי של קמח לאורך כל השנה.

אריזת הקמח לחג פורים נמנית על סדרת "החגים" המיוחדת שהשיקה החברה, הכוללת חמש אריזות של קמח בעיצוב מיוחד לחגי ישראל – ראש השנה, חנוכה, פורים, שבועות ויום העצמאות. הסדרה זכתה בפרס הזהב לשיווק בתחרות האריזות העולמית היוקרתית WorldStar Packaging Award , לשנת 2015.

מוצרי החברה כשרים בהשגחת הרבנות הראשית חיפה, ובכשרות מהודרת של בד"צ העדה החרדית ירושלים.
מחיר אריזת קמח: 4-3 ₪ (לאריזה של 1 ק"ג). מחיר קופסת פח מהודרת: 12 ₪.

חפשו ברשתות השיווק השונות!  אפשר למלא את הקופסא גם בממתקים למשלוח מנות ולשלוח לשכנות!רעיון חמוד מאוד!


רוצים להפתיע בחג פורים עם אוזני המן בטעמים מיוחדים?
יצרנית החלבה והטחינה "ממלכת החלבה", המפעילה את חנויות הקונספט המיוחדות בשווקים מחנה יהודה, שרונה מרקט, שוק הכרמל ושוק צפון (ברמת החייל בתל אביב), מציעה לחג פורים לפנק את המשפחה והחברים באוזני המן במילוי חלבה נפלאה המוצעת במגוון טעמים מיוחדים: חלבה עם פרג, חלבה בטעם בננה, חלבה עם שוקולד בלגי מובחר, חלבה עם קרם נוגט ועוד.
החלבות עשויות מ-60% טחינה גולמית ומשולבות במגוון טעמים – פרג, שוקולד בלגי, קרם נוגט, ואף חלבה בטעם בננה מעולה!
החלבה נהדרת כמילוי באוזני המן, וכמובן לאכילה כמו שהיא בכפית, על לחם, ולשלבה במגוון מתכונים של עוגות, עוגיות וקינוחים.
החלבות מוצעות למכירה לפי משקל או באריזות.

ניתן למצוא אותם כמובן בדוכן ממלכת החלבה בשוק מחנה יהודה!
כשרות – בד"ץ העדה החרדית ירושלים.


מצרפת לכן מתכון נהדר לאוזני המן מאת הבלוגרית לאה זוהר 
חומרים לבצק:
1/2 ק"ג קמח
200 גרם חמאה
100 גרם אבקת סוכר
שקית אבקת אפייה
מעט מים (לבצק)
למלית:
200 גרם חלבה בטעם שאוהבים. מפוררים אותה קלות
1 כף קמח תופח
1 כף אבקת קקאו

אופן ההכנה:
מערבבים את חומרי הבצק – קמח, אבקת סוכר, אבקת אפייה, מעט מים ללישה, חמאה, ולשים להכנת הבצק. מניחים כשעה במקרר למיצוק.
מרדדים את הבצק וחותכים עיגולים בקוטר שרוצים.
מכינים מלית – מפוררים את החלבה ומוסיפים קמח תופח וקקאו ובוחשים בעדינות.
שמים כפית מלית בכל עיגול בצק וסוגרים את הקצוות למשולש.
אופים 15 דקות ובודקים שלא נשרף.
מקשטים באבקת סוכר.

חג פורים שמח!!!!

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה