יום ראשון, 18 בספטמבר 2016

מתכון לעוגה גבוהה בתבנית אינגליש קייק בשילוב קמח מבית הטחנות הגדולות cake

לקראת ראש השנה, כמו לכל חגי ישראל, משווקת "הטחנות הגדולות של א"י" אריזה חגיגית לקמח חיטה לבן בהיר בעיצוב רטרו ועליה איור מקסים של צנצנת דבש ועוגה וברכה לשנה טובה ומתוקה! .
תודו שזה יפה!
ובחסות הקמח מצרפת לכן מתכון שרץ אצלי חזק , תמיד מצליח, והעוגה תמיד גבוהה!
החומרים לתבנית אינגליש קייק אחת
 

חצי כוס שמן
חצי כוס סוכר
1 אבקת אפייה

2 ביצים
כוס וחצי קמח מנופה

שלושת רבעי כוס נוזלים ותוספות כמו קקאו מומס במים,מים ודבש,סירופ מייפל,מיץ תפוזים,גבינה
 
 *כוס=כוס לשתיה קרה חד פעמי

מקציפים את החלבונים, מוסיפים את יתר החומרים, מערבבים, ויש לתנור!
אני מכינה עוגה אחת בטעם דבש בציפוי אגוזי מלך מרוסקים, וועוגה שניה בטעם תפוזים.
יוצא מוצלח וטעים!
התוצרת בתמונות:


כמו כן
טחנת הקמח הוותיקה "הטחנות הגדולות של א"י" בחיפה מציגה מוצר חדש בשוק הקמחים: "קמח לחם מלא 100%".
הקמח מיוצר מחמישה סוגי חיטה שונים באיכות גבוהה שנבחרו בקפידה, וגרעיניהם נטחנו בשלמותם. לקמח המלא ערכים תזונתיים ובריאותיים גבוהים, שכן הוא מכיל 100% מהסובין שבגרעין החיטה העשיר בסיבים תזונתיים. כמו כן הקמח המלא הוא מקור מצוין לסידן, ברזל, סלניום, אשלגן, ויטמינים מקבוצה B, ויטמין E ועוד.
ייחודו של קמח הלחם המלא הוא שבנוסף להיותו מלא 100%, הוא מועשר בגלוטן, כך שהלחמים והמאפים שנאפים ממנו מלאים ועשירים בערכים תזונתיים, וגם אווריריים ובעלי נפח רב.
מהקמח המלא הכנתי בצק להפרשת חלה, קילו קמח מלא ו700 גרם קמח לבן.
יצא אוורירי, קל , וטעים.
חג שמח!

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה