יום ראשון, 24 ביולי 2016

מתכון עם גבינת שמנת נפוליאון עם פלפל חליפינו ונפוליאון עם בצל shef lavan

הגיע לשולחני 2 טעמים חדשים מבית "השף הלבן " לגבינת נפוליאון ,וכולם בכשרות מעולה-

 גבינת נפוליאון עם פלפל חליפינו - לאלה שאוהבים חריפות , גבינה פיקנטית וטעימה.
וגבינת נפוליאון עם בצל- 16% שומן טעים ומעולה לגיוון בכריכים .

החלטתי לשלב אותם בלחמניות במולטיקייק ולהלן המתכון-
חומרים-
לבצק:
4 כוסות קמח
4 כפות שמן זית
כפית מלח
כף שמרים
כפית סוכר
כוס ורבע מים פושרים

*כוס=כוס חד פעמית

שמים את כל חומרי הבצק בקערה, ולשים לבצק אחיד.
נותנים לו לתפוח חצי שעה.

לוקחים חתיכה מהבצק, מורחים חצי כפית -כפית מגבינת הנפוליאון בטעם הרצוי, סוגרים לכדור ושמים במולטי.
לא משנה הצורה של הכדור כי באפיה זה תופח ומקבל צורה יפה.

יצא טעים .אם כי להבא אותו מתכון הייתי מרדדת את הבצק לריבוע,מורחת מילוי גבינת נפוליאון ,מגלגלת לרולדה וחותכת ואופה בתנור.




בתאבון!




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה